Het De Late Avond Team bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend bij omroepen of andere media. We stellen ze graag aan u voor.

Presentatieteam:

Alfred Blokhuizen
alfredblokhuizen@delateavond.nl
Alfred, initiatiefnemer, columnist en eindredacteur van de show,  heeft een ruime loopbaan bij zowel de commerciële als publieke omroep achter de rug. Lees hier meer op zijn eigen website.

 

 

Foto: Foto-OK.nl

.Bert de Wolff
bert@delateavond.nl
Bert was o.a. nieuwslezer bij het Stadsradionetwerk en de Veronica Omroep Organisatie. Nu is hij hoofdredacteur bij Omroep Hoeksche Waard en werkt hij als marketing en communicatie adviseur met zijn eigen bedrijf BDWMarcom.

 

 

Herry Kuipers (helaas en plotseling overleden op 30 september 2021)
Herry was werkzaam voor de KRO en de commerciële omroepen Radio Waddenzee en Waterstad FM. Ook was hij voorlichter voor de gemeenten Bergen (NH), Hilversum, Gouda en Drechterland. Hij was voor ons team de steen in de rivier die loopt voor altijd veranderde.

 

 

Redacteuren / verslaggevers:

Jeroen van Gent
jeroen@delateavond.nl
Jeroen is de razende verslaggever die u zomaar op straat kunt tegenkomen, gewapend met de De Late Avond microfoon, om uw mening op te tekenen.

 

 

 

Mariska de Vries
mariska@delateavond.nl
Mariska werkte vele jaren voor Omroep Voorne, waar ze de fijne kneepjes van het interviewvak leerde. Met haar prettige stem en directe vragen krijgen haar gasten ruim de gelegenheid om te vertellen

 

 

 

Bart Zandstra
bart@delateavond.nl
Bart zorgt ervoor dat de vraaggesprekken zorgvuldig en vakkundig worden geknipt en geplakt. Bart werk o.a. voor Omroep Vlaardingen.

 

 

 

Jan Willem de Vries
mail@janwillemdevries.com
Jan Willem verzorgt de Social Media kanalen van De Late Avond en is regelmatig in de regio te vinden voor het maken van reportages.

 

 

 

Thea van der Borgt (bureauredactie)
redactie@delateavond.nl

 

 

 

 

Columnisten

Han van der Horst
han@delateavond.nl
Han is een gerenommeerd historicus met een hele reeks publicaties en boeken. Han zit de dagelijkse gebeurtenissen in de regio in een historisch perspectief. Zijn columns zijn uitstekend onderbouwd, maar ook prikkelend. Lees hier meer op zijn Facebookpagina.

 

 

Joop van der Hor
joop@delateavond.nl
Joop is een veelzijdig man. Hij noemt zichzelf “mens in progressie”. Vele jaren schreef hij wekelijks de column “Eigen Wijs” voor de weekbladen van de Persgroep, is hij hoost bij Toksjoo op Zuid in Rotterdam en een graag geziene gespreksleider. Vele jaren werkte hij als freelancer bij dagblad Het Vrije Volk en het Rotterdams Dagblad.

 

 

Giel van Strien
giel@delateavond.nl
Giel is een veelzijdig man en een vis in het water in de culturele wereld in de regio. Vanuit die kennis becommentarieert hij wat hij zoal waarneemt.

 

 

Team Omroep Wetering

Dit team maakt al vele jaren goed verzorgde vraaggesprekken, meestal met een sociaal maatschappelijk karakter. De studio bevindt zich in Schiedam, waar op donderdagmiddag de interviewgasten worden ontvangen.

 

 

 

Arjen van Bruinessen
arjen@delateavond.nl
Arjen is hoofdredacteur en regisseur van Omroep Wetering en hij waakt over de hoge kwaliteit van de geproduceerde vraaggesprekken.

 

.

.

Herman de Bruin
herman@delateavond.nl
Herman is een geroutineerde radiojournalist met een grote staat van dienst. Hij begon zijn radiocarrière als nieuwslezer bij de zeezender Radio Noordzee Internationaal.

 

 

Team Techniek

Cornel van der Heijden
cornel@delateavond.nl
Cornel is Teamleider Radio bij RTV Lansingerland en zorgt dat De Late Avond ict-infrastructuur vlekkeloos verloopt, zodat de programmaleiders en programmamakers kunnen rekenen op een stabiele technische aanlevering van programma’s en vraaggesprekken. Cornel was Vrijwilliger Van Het Jaar 2017.

 

 

Wilco Verkerk
wilco@delateavond.nl
Wilco verzorgt de hosting van de website www.delateavond.nl.  Hij is ook eigenaar van de radiostations Wereldstad Rotterdam DAB+ 8B en Radio President AM828 & DAB+ 9B