Het De Late Avond Team bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend bij omroepen of andere media. We stellen ze graag aan u voor.

Presentatieteam:

Alfred Blokhuizen
alfredblokhuizen@delateavond.nl
Alfred, initiatiefnemer, columnist en eindredacteur van de show,  heeft een ruime loopbaan bij zowel de commerciële als publieke omroep achter de rug. Lees hier meer op zijn eigen website.

Foto: Foto-OK.nl

 

 

.Bert de Wolff
bert@delateavond.nl
Bert was o.a. nieuwslezer bij het Stadsradionetwerk en de Veronica Omroep Organisatie. Nu is hij hoofdredacteur bij Omroep Hoeksche Waard en werkt hij als marketing en communicatie adviseur met zijn eigen bedrijf BDWMarcom.

 

 

 

Norbert Ketting
norbert@delateavond.nl
Norbert heeft zijn sporen verdient bij het roemruchte goededoelenprogramma RopaRun Radio. Verder presenteert hij nieuwsprogramma’s bij de streekomroep van de Hoeksche Waard. In het dagelijks leven werkt hij als senior outstations support manager Air France / KLM Africa.

 

 

 

Herry Kuipers (helaas en plotseling overleden op 30 september 2021)
Herry was werkzaam voor de KRO en de commerciële omroepen Radio Waddenzee en Waterstad FM. Ook was hij voorlichter voor de gemeenten Bergen (NH), Hilversum, Gouda en Drechterland. Hij was voor ons team de steen in de rivier die loopt voor altijd veranderde.

 

 

Redacteuren / verslaggevers:

Jeroen van Gent
jeroen@delateavond.nl
Jeroen is de razende verslaggever die u zomaar op straat kunt tegenkomen, gewapend met de De Late Avond microfoon, om uw mening op te tekenen.

 

 

 

Bart Zandstra
bart@delateavond.nl
Bart zorgt ervoor dat de vraaggesprekken zorgvuldig en vakkundig worden geknipt en geplakt. Bart werk o.a. voor Omroep Vlaardingen.

 

 

 

Jan Willem de Vries
mail@janwillemdevries.com
Jan Willem verzorgt de Social Media kanalen van De Late Avond en is regelmatig in de regio te vinden voor het maken van reportages.

 

 

 

Thea van der Borgt (bureauredactie)
redactie@delateavond.nl

 

 

 

 

Columnist

Han van der Horst
han@delateavond.nl
Han is een gerenommeerd historicus met een hele reeks publicaties en boeken. Han zit de dagelijkse gebeurtenissen in de regio in een historisch perspectief. Zijn columns zijn uitstekend onderbouwd, maar ook prikkelend. Lees hier meer op zijn Facebookpagina.

 

 

Martijn Vroom

Martijn is burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hij vertelt in zijn columns vooral over wat een burgemeester zoal meemaakt. Voordat hij burgemeester werd in 2023, was hij de burgemeester van Krimpen aan de IJssel

 

 

 

Team Omroep Wetering

Dit team maakt al vele jaren goed verzorgde vraaggesprekken, meestal met een sociaal maatschappelijk karakter. De studio bevindt zich in Schiedam, waar op woensdagmiddag de interviewgasten worden ontvangen.

 

 

 

 

Arjen van Bruinessen
arjen@delateavond.nl
Arjen is hoofdredacteur en regisseur van Omroep Wetering en hij waakt over de hoge kwaliteit van de geproduceerde vraaggesprekken.

 

.

.

Herman de Bruin
herman@delateavond.nl
Herman is een geroutineerde radiojournalist met een grote staat van dienst. Hij begon zijn radiocarrière als nieuwslezer bij de zeezender Radio Noordzee Internationaal.

 

 

 

Thera Kokx
thera@delateavond.nl
Thera is was werkzaam in het onderwijs en dat is te merken aan de wijze waarop ze de studiogasten bevraagt. Innemend, nieuwsgierig en empathisch. Ze is ook programmamaker bij Omroep Vlaardingen.

 

 

Team Techniek

Wilco Verkerk
wilco@delateavond.nl
Wilco verzorgt de hosting van de website www.delateavond.nl.  Hij is ook eigenaar van het radiostations Golden Oldies Radio AM918 & DAB+