De Late Avond heeft een zeer gemotiveerd team, die al vele jaren op vakkundige wijze radioprogramma’s maakt. We stellen ze hier aan u voor.

Alfred Blokhuizen (presentator)

Alfred is sinds 1981 betrokken bij omroepwerkzaamheden. Hij is initiatiefnemer van het samenwerkingsverband De Late Avond. Hij werkte o.a. voor “niet openbare omroepen” in Vlaanderen en bij RTV Rijnmond. Sinds begin 2018 is hij betrokken bij de nieuwe landelijke omroep Stadsradio Vlaanderen. Lees hier en hier meer.

 

Bert de Wolff (presentator)

Bert heeft een langjarige ervaring bij de omroep. Zo was hij presentator en nieuwslezer bij de VOO en programmamaker bij Stadsradio Rotterdam. Nu is hij ook presentator / talkshowhost bij RTV Hoeksche Waard.

 

 

Jeroen van Gent (journalist)

Jeroen maakt al sinds de jaren 90 van de vorige eeuw interviews op locatie. Dat zijn soms reportages, maar ook straatinterviews, waar hij voorbijgangers om hun mening vraagt.

 

 

Han van der Horst (columnist)

Han is een Schiedamse historicus en een bekende columnist, opiniemaker en schrijver van boeken over o.a. de Nederlandse geschiedenis. Naast zijn columns bij Joop.nl zet hij wekelijks op woensdag een regionaal en actueel voorval in een historisch perspectief.

 

Marjoleine van Aperen (columnist)

Marjoleine is Stadsdichter van Vlaardingen. Zij brengt iedere maandagavond een lichtvoetig en humoristische column over wat haar in het dagelijkse leven overkomt.

 

 

Team Omroep Wetering

Dit team werkt zelfstandig vanuit Studio Soenda in Vlaardingen. Zij maken regionaal gerichte vraaggesprekken. Opnamemiddag is donderdag.

Het team bestaat uit;:

Arjen van Bruinessen

Arjen is regisseur en aanspreekpunt voor mensen die graag iets willen vertellen over wat ze bezighoudt of wat men organiseert.

 

 

Herman de Bruin

Herman de Bruin heeft ook een lange radiogeschiedenis. Zo was hij o.a. nieuwslezer bij de zeezender Radio Noordzee Internationaal.

 

 

Mariska de Vries

Mariska is een vaste waarde in het regionale radiolandschap in de regio. Ze was verantwoordelijk voor de actualiteitenprogramma’s op de voormalige Omroep Voorne.

 

 

Eveline Lamphen

Eveline is relatief nieuw bij de radio. Ze geeft op haar eigen en prettige, optimistische wijze leiding aan vraaggesprekken. Haar specialiteit is kunst en cultuur.

 

 

Peggy van Rij

Peggy is ook relatief nieuw in de radiowereld, maar heeft de smaak te pakken. Haar aparte interviewstijl is opvallend empathisch te noemen.

 

 

Bart Zandstra

Bart zorgt voor de perfecte montage van opgenomen vraaggesprekken.