Radioshow zoekt vrouwenstem!

Het steeds groeiende programma De Late Avond zoekt vrouwelijk radiotalent.

Al ruim 2,5 jaar brengt www.delateavond.nl iedere werkdag een licht informatief radioprogramma met uitstekende easy listening muziek. 14 Lokale omroepen in de Provincie Zuid-Holland en 1 omroep in Spanje zenden het uit. Binnenkort maken we de 650e (!) foutloze aflevering.

Om het presentatieteam te versterken zijn we op zoek naar een mooie vrouwenstem, om het mannenbolwerkje te doorbreken .

Wat zouden we graag willen: We zoeken een vrouw die het format echt ziet zitten en ook op prettige en toch serieuze wijze het einde van de dag inluidt voor een overgroot deel van Zuid-Holland en een stuk van Zeeland en Provincie Noord-Brabant. Het bereik van De Late Avond is ruim boven de 2,2 miljoen inwoners.

We zouden die mooie taak 1 avond per week aan je willen toevertrouwen. Het vraagt ongeveer 1,5 uur van je tijd. Wat je wel nodig hebt is een eigen kleine opnamemogelijkheid. Waar je precies woont is in dit internettijdperk niet heel belangrijk.

Het is voor ons allemaal een vrijwilligersklus, waar we heel trots op zijn. Daar is alle reden toe, want we werden immers eerder genomineerd voor de OLON Award!

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een mooie radiostem en heb je een beetje tijd? Neem dan contact met ons op! Hier vind je alle contactgegevens. Daar kun je ook via Programma Gemist programma’s terugluisteren.

 

Radioshow zoekt verslaggever

De Late Avond zoekt versterking op het gebied van verslaggeving. Het gaat dan overĀ  het maken van korte verslagen van evenementen en belangrijke of leuke gebeurtenissen.

Heb je ervaring met het maken van korte reportages en ben jij ook op zoek naar een groot bereik, neem dan contact met ons op.

Wij leveren de benodigde apparatuur in bruikleen. Ook bieden we ondersteuning door middel van bijscholing en op het gebied van techniek.

Het gaat hier om een vrijwilligersfunctie binnen een team van doorzetters.

Woon je aan de noordzijde van ons zendgebied, neem dan beslist contact met ons op.