De Late Avond heeft een zeer ervaren en gemotiveerd presentatieteam, die iedere aflevering met grote zorg en enthousiasme samenstelt.

Alfred Blokhuizen (maandag, dinsdag en woensdag)

Alfred is de bedenker, uitvoerend producent van het programma en de eindverantwoordelijke voor zelf, of in opdracht, geproduceerde inhoud.

Hij werkte bij verschillende omroepen als professional. Hier en hier lees je meer over zijn loopbaan bij de Vlaamse omroep. 5 Jaar lang maakte hij radioprogramma’s voor de regionale omroep Radio Rijnmond.

 

Frans van der Drift (vrijdag)

Frans is een oude rot in het radiovak. Hij werd bekend als presentator bij het roemruchte Radio Mi Amigo, de laatst overgebleven zender vanaf een radioschip op de Noordzee in 1974. Later werkte hij o.a. voor de Tros, Veronica, Radio Luxemburg en Holland FM.

 

 

Bert de Wolff (donderdag)

Bert is een ervaren talkshowhost bij Omroep Hoeksche Waard. Naast zijn bijdragen aan de nieuwsprogramma’s van deze omroep leent hij zijn stem met veel plezier aan De Late Avond. Bert heeft programma’s gemaakt voor diverse omroepen, waaronder Stadsradio Rotterdam, Radio Gemini Kortrijk (B) en was nieuwslezer bij de Veronica Omroep Organisatie.